• FIAT DUCATO 2,3 JTD HŰTŐS, DOBOZOS HŰTŐAUTÓ

  • 220 voltos hálózatról is használható hűtő
  • +3 C-os Carrier hűtőrendszer
  • Felirat nélkül
  • Raktérvilágítás
  • Légzsák, ABS
  • Rádiómagnó
  • 3 személyes
  • Raktér méretei: 310x201x190 cm
  • Raktér űrtartalma: 11,9m³
  • Szállítható raklapok: 5 raklapos
  • Terhelhetőség: 1.400 kg
  • A hűtősautó kölcsönzés díja: belföldre akár 20.999 Ft-tól külföldre: 27.999 Ft
  • Hűtőautó bérlés: 06 30 553 0063

  A Fiat Ducato több generációjának számtalan kivitele fut megelégedéssel Európa útjain. Az erős alvázas kialakításhoz remekül párosították a dobozos felépítményt. Carrier hűtőrendszerrel kiegészítve pedig egy sokrétűen használható hűtős kombináció jött létre. A könnyű és erős felépítmény rendkívül jól pakolható és kihasználható, a hűtőrendszer pedig minden körülmények között állandó hőfokon tartja a raktér tartalmát, és akár 220V-os elektromos hálózatról is üzemeltethető.
  A megfelelő menetteljesítményekről és tempóról a 2300 köbcentiméteres közvetlen befecskendezéses turbo-diesel motor gondoskodik, amely a finoman működő precíz sebességváltón keresztül adja át nyomatékát a kerekeknek. A kényelmes és ergonomikus utasfülkéje a hosszú utazásokat is elviselhetővé varázsolja, robosztussága és megbízhatósága pedig legendás a típus ismerői körében.  A Hűtőkocsi bérléshez kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot!

   

  A Fiat Ducato 2,3 JTD Hűtős, Dobozos Hűtőautó: Az optimális választás hűtött szállításhoz

  I. Bevezetés: Fiat Ducato 2,3 JTD Hűtős, Dobozos Hűtőautó áttekintése

  A Fiat Ducato 2,3 JTD Hűtős, Dobozos Hűtőautó az egyik legelismertebb és legmegbízhatóbb jármű a hűtött szállítás piacán. A hűtőautók között kiemelkedő a terhelhetősége, amely eléri az 1.400 kg-ot, ami rendkívül impozáns a hasonló méretű járművek között. A jármű raktérűrtartalma 11,9 m³, ami lehetővé teszi, hogy akár 5 raklapot is szállíthassunk egyszerre. A raktér méretei, 310x201x190 cm, továbbá a +3 C fokos Carrier hűtőrendszer teszi ezt a modellt ideálissá a különböző típusú hűtött áruk szállításához.

  A jármű fel van szerelve ABS rendszerrel és légzsákkal a vezető és az utasok biztonsága érdekében. Emellett a jármű a könnyebb és hatékonyabb munkavégzés érdekében fel van szerelve raktérvilágítással is. A Fiat Ducato 2,3 JTD hűtőautó 3 személyes, ami praktikus lehet, ha a szállítási munkában több ember is részt vesz.

  II. Technológiai előnyök és az alkalmazás lehetőségei

  Az egyik legkiemelkedőbb tulajdonság, amit a Fiat Ducato 2,3 JTD hűtőautó kínál, az a +3 C-os Carrier hűtőrendszer, amely hatékonyan képes hűteni a raktér teljes terét, biztosítva ezzel a hűtött áruk megfelelő hőmérsékletét a szállítás teljes ideje alatt. Az ilyen hatékony hűtőrendszer különösen fontos a hűtőláncot igénylő termékek, mint például élelmiszerek, gyógyszerek vagy különleges ipari anyagok szállításánál.

  Ezen felül a Fiat Ducato 2,3 JTD hűtőautó kínál egy másik fontos tulajdonságot, amit nem minden hűtőautóval rendelkezik: a 220 voltos hálózatról történő hűtési lehetőséget. Ez a funkció lehetővé teszi a hűtőrendszer működését a jármű motorjának leállítása után is, és ez teszi ideálissá például fesztiválokon történő felhasználáshoz is.

  III. Biztonság és Kényelem

  A Fiat Ducato 2,3 JTD Hűtős, Dobozos Hűtőautó tervezésekor nem csak a szállítási kapacitásra és a hűtési teljesítményre koncentráltak, hanem a vezető és utasok biztonságára és kényelmére is. A járműben található ABS rendszer jelentősen növeli a jármű vezetési biztonságát, mivel segít megelőzni a kerekek blokkolását fékezéskor. Az ABS mellett a jármű légzsákokkal is fel van szerelve, amelyek kulcsfontosságúak a vezető és az utasok biztonságának biztosításában esetleges baleset esetén.

  A kényelem és a hatékonyság szempontjából fontos funkció a beépített raktérvilágítás, amely megkönnyíti a rakomány kezelését és a szállítási feladatok elvégzését. Emellett a jármű rádiómagnóval is rendelkezik, ami hozzájárul a vezetési élményhez.

  IV. Bérlésben rejlő lehetőségek

  A Fiat Ducato 2,3 JTD Hűtős, Dobozos Hűtőautó bérlése tökéletes megoldás lehet azok számára, akiknek csak időszakosan van szükségük hűtött szállításra, vagy akik még nem állnak készen arra, hogy saját járművet vásároljanak. A bérlési szerződések rugalmasságot biztosítanak, mivel lehetővé teszik a jármű használatának idejének és hosszúságának testreszabását az ügyfél igényei szerint.

  Ezen kívül a bérlési lehetőségek gyakran magukban foglalják a karbantartási és szerviz szolgáltatásokat, valamint a jármű biztosítását, ami csökkenti a jármű tulajdonosának feladatait és felelősségét. Ezért a Fiat Ducato 2,3 JTD hűtőautó bérlése kiváló lehetőség lehet a vállalkozások számára, hogy minimalizálják a költségeket és növeljék üzleti rugalmasságukat.

  V. Összefoglalás

  A Fiat Ducato 2,3 JTD Hűtős, Dobozos Hűtőautó a hűtött szállítás ideális választása. A modell magas szintű terhelhetősége és a +3 C-os Carrier hűtőrendszer kombinációja lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy bármilyen hűtést igénylő árut hatékonyan és biztonságosan szállíthassanak. A 220 voltos hálózatról való működtetési lehetőség pedig biztosítja, hogy a szállított termékek hőmérséklete stabil maradjon még a jármű motorjának leállítása esetén is.

  A biztonsági funkciók, mint az ABS és a légzsákok, továbbá a kényelmi funkciók, mint a raktérvilágítás és a rádiómagnó, mindezek azt bizonyítják, hogy a Fiat Ducato 2,3 JTD Hűtős, Dobozos Hűtőautó nem csak a teljesítményre összpontosít, hanem a felhasználói élményre is.

  Végül, de nem utolsósorban, a Fiat Ducato 2,3 JTD Hűtős, Dobozos Hűtőautó bérlési lehetőségei hozzáférhetővé teszik ezt a kiváló minőségű hűtőautót még azok számára is, akik nem kívánnak azonnal nagy beruházást eszközölni. Ez a rugalmasság ideális lehet a szezonális igényeket kiszolgáló vállalkozások, vagy a növekedési szakaszban lévő cégek számára.

  Összefoglalva, a Fiat Ducato 2,3 JTD Hűtős, Dobozos Hűtőautó innovatív, hatékony és megbízható megoldást kínál a hűtött szállítás minden igényének kielégítésére.