Mit tartalmaz a teherautó bérlés Budapest városában?

A legtöbb teherautó bérlés Budapest vonzáskörzetében vállalkozások kezdeményezésére történik, de természetesen magánszemélyek is igénybe vehetik a szolgáltatást, amennyiben rendelkeznek megfelelő jogosítvánnyal. A 3,5 tonna alatti járművek vezetéséhez – így a legtöbb furgonhoz is – tökéletesen megfelelő a B kategóriás vezetői engedély, ám a teherautó bérlés Budapesten és vidéken is már más. Mindemellett bérleti szerződést kizárólag 21. életévüket betöltött személyekkel köthetünk, így erre is érdemes ügyelni.
A személyi feltételek mellett leginkább azoknak javasolt a teherautó bérlés Budapest környékén, akik az ország ezen pontján munkavégzéshez szükséges járművet szeretnének kölcsönözni. Ez lehet áruterítés a fővárosban, költöztető cég, futárszolgálat vagy bármilyen beszállítás, de akár építkezésekhez különféle anyagok szolgáltatása is. Talál nálunk kompakt, sokoldalú furgonokat, de nagy teherbírású platós és ponyvás teherautókat is különféle igények kielégítésére! (tovább…)

 

Mik a teherautó kölcsönzés feltételei?

Hogyan merül fel a teherautó kölcsönzés igénye?

Magánszemélyként ritkán merül fel a teherautó kölcsönzés igénye. Bár van az a költözködés, ahol mindent magunk intézünk és szükség van egy nagyobb rakterű járműre, vagy éppen olyan építkezés, kertrendezés, amit magunk intézünk és jól jön például egy billenő platós teherautó. Ám összességében a teherautó kölcsönzés sokkal gyakrabban igénye a vállalkozásoknak. Ezen belül is főként az induló, vagy akár profilt bővítő, illetve változtató vállalkozások esetében merül fel leggyakrabban. Ám akármilyen okból keres is teherautó kölcsönzés lehetőséget, a Határautó kínálatában számos járműtípus közül választhat ideálisat, a teherautó kölcsönzés feltételek pedig azonosak. (tovább…)

 

Kisteherautó bérlés gépkocsi típusonként

Számos vállalkozás használ kisteherautót mindennapi tevékenységéhez. Akár városi áruterítésről, akár futárszolgálatról, sőt, akár nemzetközi kézbesítésekhez vagy kisebb költöztetésekhez is hasznos egy kisteherautó. Főleg induláskor merül fel azonban a vállalkozások számára a kisteherautó bérlés. Kezdetben az induló tőkebefektetést tudjuk vele hatékonyan visszafogni, és ezáltal a kockázatot is csökkenteni. (tovább…)

 

A tehergépkocsi bérlés előnyei, minden élethelyzetben

Miért jó döntés a tehergépkocsi bérlés?

A tehergépkocsi bérlés sok életet meg tud könnyíteni, olyan helyzetekben is, amikor elsőre talán nem kézenfekvő ötlet. Sokszor gondoljuk elsőre, hogy egy személyautóval vagy kettővel meg lehet oldani bizonyos tevékenységeket, de ez gyakran csalóka, rendszeresen pedig ártalmas is lehet az esetleges “családi autónak”, a kényelmetlenségekről és nehézségekről nem is beszélve. Akár fahordás, akár költözködés, vagy vállalkozások ezer szállítandó és nagyobb helyet foglaló áruja és nyersanyag készlete, érdemes megfontolni a tehergépkocsi bérlés lehetőségét. (tovább…)

 

Miért gazdaságos a teherautó bérlés hosszútávon is?

Különféle szállítási, árufuvarozási igényeket szakosodott, arra az adott feladatra kialakított járművekkel végezhetünk igazán tökéletesen. Hűtendő élelmiszereket hűtőautóval, városi közlekedésben árut jól parkolható furgonnal, sok esetben pedig teherautókkal. A teherautó bérlés azonban a legtöbbünknek legfeljebb akkor jut eszébe, ha költöznie kell. Pedig számos vállalkozásnak az életét és indulását könnyítheti meg a teherautó bérlés.
Egy vállalkozás indításakor természetes, hogy a költséghatékony megoldásokat keressük. Hiszen önmagában az üzlet első pár éve is kimondottan költséges, ahol a megtérülés nem realizálódik azonnal. A felesleges kiadások mellett a kockázatok minimalizálásában is segítséget nyújthat a teherautó bérlés: nem szükséges már az induláskor beruháznunk a jármű(vek)re, és egy sikertelen vállalkozás esetén sem marad a nyakunkon egy fél járműpark.

Teherautó bérlés
(tovább…)

 

Hogyan működik a tehergépkocsi bérlés?

Mikor hasznos a tehergépkocsi bérlés?

Magánszemélyként hajlamosak vagyunk azt feltételezni, hogy minden költöztető, árufuvarozó és beszállító vállalkozás a saját járműveivel dolgozik. Holott ez koránt sem igaz. A tehergépkocsi bérlés sok esetben gazdaságosabb és előnyösebb, mintha saját magunk tartanánk fent egy kisebb járműparkot. Ám alkalmi esetekben akkor is hasznos lehet a kölcsönzés, ha valóban van saját gépjárművünk.


(tovább…)

 

A platós kisteherautó bérlés menete

Amit a platós kisteherautó bérlésről tudni érdemes

Egy vállalkozásnak nem feltétlenül szükséges saját platós kisteherautót vásárolnia ahhoz, hogy rendszeresen használhasson egyet. De magánszemélyként is előfordulhat egyszer-egyszer olyan alkalom, amikor szükségünk van egy platós kisteherautóra akár költöztetéshez, akár nagyobb mennyiségű áru szállítására mondjuk egy kertrendezés esetén.Nézzük meg most, hogy ezekhez mennyi időre és hogyan juthatunk hozzá a Határautónál, a bérlésnek milyen feltételei vannak, és egyáltalán ki veheti igénybe ezt a szolgáltatást? (tovább…)

 

Mikor és kinek jön kapóra a hűtős furgon?

Ha még nem ismeri közelebbről a hűtős furgonokat, jó helyen jár.
Sok újonnan nyílt vállalkozás számára vagy új munkahelyen is izgalmas lehet a hűtős furgon látványa, illetve maga a tény is, hogy azt aktívan használjuk. A mindennapokban azonban egy sokkal szélesebb körben elterjedtebb járműről van szó, mint azt elsőre sokan gondolnánk. Sokunk esetében a gyerekkor egyik kedvenc hangja is a fagyiskocsi lehetett, már az is egy hűtős furgon volt, csak nem tudtuk, pontosan mi is az. (tovább…)

 

Hűtőkocsi, hűtőautó bérlés

Hűtőkocsi bérlés Budapest legjobb kölcsönzőjétől!
Hűtős autó parkunkkal Budapest központi részén várjuk, így könnyen megközelíthető helyen, gyorsan és olcsón bérelhet hűtős autót. Jelenleg két hűtős furgon közül választhat: egy hűtődobozos Fiat Ducato és egy Mazda E2200 hűtősautó közül. A hűtőkocsi kölcsönzéshez kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a 06 30 553 0063 számon vagy látogasson el telephelyünkre!! A hűtőautó bérlés árainkat itt találja: árak.

  A hűtőkocsi kölcsönzés díja tartalmazza:

 • 300 km futásteljesítményt/nap
 • Kötelező biztosítás költségeit
 • Adók költségeit

 

Teherautó bérlés

A teherautó kölcsönzés Budapest területén még sosem volt ennyire kényelmes és egyszerű, mint a Határautónál!
Budapest központi részén várjuk, így ha teherautó, kisteherautó, haszongépjármű kölcsönzésre vagy furgon bérlésre lenne szüksége, gyorsan eljuthat telephelyünkre. Az alábbi listából válassza ki, hogy melyik kisteherautó, kishaszongépjármű bérlés lenne a legmegfelelőbb Önnek, majd vegye fel velünk a kapcsolatot a 06 30 553 0063 számon! Nálunk a kisteherautó bérlés olcsón megúszható, tekintse meg árainkat: kisteherautó kölcsönzés árak.

  Bérelhető teherautóink bérleti díja tartalmazza:

 • 300 km futásteljesítményt/nap
 • Kötelező biztosítás költségeit
 • Adók költségeit

 

Olcsó autóbérlés

Az olcsó autó bérlés Budapest központi kerületeiben szinte elérhetetlen, és gyakran a külvárosba kell utaznia annak, aki autót szeretne bérelni. Ha az olcsó autóbérlés érdekli, megtalálta a legmegfelelőbb helyet! A Határautónál érhető el az autó kölcsönzés Budapest legkedvezőbb árán, mindezt ráadásul könnyen megközelíthető, központi telephelyünkön (a Soroksári úton), kedvező feltételekkel, rejtett költségek nélkül, így az autóbérlés olcsón megoldható, akár már napi nettó 3.000Ft-tól!

  Az autókölcsönzés bérleti díja tartalmazza:

 • 300 km futásteljesítményt/nap
 • Kötelező biztosítás költségeit
 • Adók költségeit

Bérelhető autó kínálatunk: