Kisteherautó bérlés gépkocsi típusonként

Számos vállalkozás használ kisteherautót mindennapi tevékenységéhez. Akár városi áruterítésről, akár futárszolgálatról, sőt, akár nemzetközi kézbesítésekhez vagy kisebb költöztetésekhez is hasznos egy kisteherautó. Főleg induláskor merül fel azonban a vállalkozások számára a kisteherautó bérlés. Kezdetben az induló tőkebefektetést tudjuk vele hatékonyan visszafogni, és ezáltal a kockázatot is csökkenteni.
Ám számos esetben a kisteherautó bérlés hosszútávon is gazdaságos üzleti modell lehet. Se az adókat, se a kötelező biztosítást nem nekünk kell állnunk, mentesülünk a rendszeres karbantartás, szervizelés és műszakiztatás terhe alól is. Ha pedig meghibásodna, kéznél van egy forrás, ahonnan egy cserejárművet kölcsönözhetünk anélkül, hogy a feladataink feltorlódnának. A hosszútávú kisteherautó bérlés olyankor is jó konstrukció, ha néha specializált feladatokhoz, vagy csupán széleskörű tevékenységekhez néha másfajta tulajdonságokkal rendelkező járművet szeretnénk használni. Nem kell több kisteherautót fenntartanunk, csupán mindig azt és annyit bérelnünk, amennyire épp szükségünk van.

Mit tartalmaz a Határautó kisteherautó bérlés?

Minden esetben a kisteherautó bérlés díja tartalmaz napi 300 km futásteljesítményt, illetve a fent már említett kötelező biztosítást és adókat. Az ezen felüli költségeket azonban a bérlőnek kell állnia. Ezek lehetnek esetleges útdíjak, parkolás, gumijavítás, és az üzemanyagdíjak, illetve a bérlés időtartama alatt keletkezett szabálysértési, vagy parkolási bírságok.
Kínálatunk kisteherautó bérlési lehetőségei
Telephelyünk a Határ úton várja az érdeklődőket, így a kisteherautó bérlés Budapest IX. kerületében és környékén könnyedén megvalósítható a Határautó segítségével. Kínálatunkban számos kis-, ponyvás-, és platós teherautót talál, melyek közül három klasszikus kistehergépkocsit mutatunk be az alábbiakban.

1. Skoda Fabia Praktik 1,2 12V

A Volkswagen palettáján már régóta előkelő helyen álló Skoda Fabia jelentősen hozzájárult a cégcsoport értékesítéseihez. Nem véletlenül, a típus régóta sikeresen szerepel Európában. A márka olyan más típusaival épül azonos padlólemezre, mint a Volkswagen Polo, de igaz ez a típus kombi változataira is, melyekből kiváló kétszemélyes áruszállítók alakíthatók ki.
Személyszállításra kifejlesztett testvéreitől ránézésre nem sokban különbözik, leginkább a lemezelt középső és hátsó traktus oldalablakai utalhatnak a kilétére. Az utastér első része is megegyezik az ötszemélyes enteriőrrel: a Fabia Praktik egy személyautó kényelmét nyújtja.

Skoda Fabia Praktik teherautó bérlés

Ennek hála is népszerű kisteherautó bérlési lehetőség. A fejrész felett emellett találni egy praktikus, hálós rakodóhelyet. A beltér többi része már elüt a klasszikus személyautókról, lévén hátsó ülések egyáltalán nincsenek. Helyükön egy sík plató húzódik a hátfaltól az első ülések mögötti elválasztófalig.
Kis méretei ellenére viszonylag nagy a befogadóképessége, a raktér 155x125x78 cm, űrtartalma 1,29 m³, ezért is kedvelt kisteherautó bérlési opció. A tárgyak ráadásul stabilan rögzíthetőek a horgonyzó fülek segítségével. A felnyitható padló kemény anyaga a nehezebb terhelésekkel is megbirkózik, teljes terhelhetősége 450 kg. Nem csupán a pótkereket tárolhatjuk a padló alatt, de jól kihasználható rakodórészeket is tartogat számunkra.
Emellett az üveges hátsó szélvédőn keresztül akár a mögöttünk zajló forgalmat is szemmel tarthatjuk. A háromhengeres, tizenkét szelepes motor rendkívül takarékos, kiegyensúlyozottsága rácáfol a hengerszám sugallta élményre, és ugyanezt a komfortosságot és takarékosságot szolgálja ki az ötsebességes váltó is.

2. Ford Transit Connect Van 1,8 TDCI

Ha a Skoda Fabia-nál valamivel nagyobb raktérre vágyik a kisteherautó bérlés során, a Ford Transit két modelljét is szívesen ajánljuk figyelmébe. Mindkét járműtípus magasított és hosszított tehergépkocsi, így mind térfogatában, mind terhelhetőségében nagyobb befogadóképességgel rendelkeznek, mint a Volkswagen kompakt Fabia Praktik-ja. 180x145x138-as méreteivel 3,6 m³-es rakteret bocsátanak a rendelkezésünkre, melyet az egyik esetében akár 820 kg-mal, míg a robusztusabb testvér esetében akár 902 kg-mal is megterhelhet.


A vezetési élményt elektromos tükrök, szervókormány és tolatóradar segítik, így a kisteherautó bérlés kényelmes és otthonos élményt nyújt, miközben praktikus méreteivel jól kihasználható rakodóteret kapunk.

A kisteherautó bérlés lépései

Első körben javasoljuk, hogy mérje fel a kínálatunkat, hogy megtalálja az Ön igényeinek leginkább megfelelő járművet. Kérdéseivel bátran fordulhat kollégáinkhoz, de ha végleges döntésre jutott, ugyanúgy a 06-30/5530063-os telefonszámon várjuk megrendelését is. A szerződéskötéshez és átvételhez egyazon alkalommal kérjük, hogy fáradjon el hozzánk a Határ útra. Kérjük, a megfelelő papírokat ne felejtse el magával hozni, kiváltképp akkor, ha céges megrendelőként nem aláíró fél köti velünk a szerződést. Átvételkor nézze át a járművet, és ha átvette a kulcsokat, már használhatja is! Sima utakat kívánunk és várjuk vissza a bérleti idő lejártával!