Mit tartalmaz a teherautó bérlés Budapest városában?

A legtöbb teherautó bérlés Budapest vonzáskörzetében vállalkozások kezdeményezésére történik, de természetesen magánszemélyek is igénybe vehetik a szolgáltatást, amennyiben rendelkeznek megfelelő jogosítvánnyal. A 3,5 tonna alatti járművek vezetéséhez – így a legtöbb furgonhoz is – tökéletesen megfelelő a B kategóriás vezetői engedély, ám a teherautó bérlés Budapesten és vidéken is már más. Mindemellett bérleti szerződést kizárólag 21. életévüket betöltött személyekkel köthetünk, így erre is érdemes ügyelni.
A személyi feltételek mellett leginkább azoknak javasolt a teherautó bérlés Budapest környékén, akik az ország ezen pontján munkavégzéshez szükséges járművet szeretnének kölcsönözni. Ez lehet áruterítés a fővárosban, költöztető cég, futárszolgálat vagy bármilyen beszállítás, de akár építkezésekhez különféle anyagok szolgáltatása is. Talál nálunk kompakt, sokoldalú furgonokat, de nagy teherbírású platós és ponyvás teherautókat is különféle igények kielégítésére!

Miben tér el a teherautó bérlés Budapest kerületeiben?

Az ország teljes területén, akár vidéki kölcsönzés, akár teherautó bérlés Budapest vonzáskörzetében, fontos a megfelelő jármű. Hiszen a teherautó talán a legfőbb munkaeszköz számos vállalkozás számára, akár beszállításról, áruterítésről, vagy költöztetésről van szó. A különbség legfeljebb a munkák jellegében mutatkozik.
Míg Budapesten egy klasszikus áruterítés vagy futárszolgálat akár napokig működhet úgy, hogy egyszer sem hagyja el a város területét, és akkor is legfeljebb a főváros agglomerációjában fekvő kertvárosokat járja meg, addig vidéken ez egészen másképp működik. Hiszen kisebb települések közt minden bizonnyal főutakon haladunk majd, teljesen más útviszonyok között. Ez pedig alkalmasint ugyanarra a munkára mégis eltérő igényeket teremt. Érdemes ezt is figyelembe venni, amikor a teherautó bérlés Budapest környékén történik, de tudjuk, hogy az ország más pontjain is járunk majd a későbbiek során.


A fővárosban tehát több dugóra, több torlódásra lehet számítani, illetve érdemes felkészülni rá, hogy fontos a jó parkoló képesség, hogy minden irányba megfelelően kilássunk és jól tudjunk manőverezni szűk helyeken. Nem véletlen, hogy városi költöztetések esetében gyakran előre lefoglalják a parkolóhelyet, és szalaggal jelzik, hogy ide ne parkoljanak mások. A teherautó bérlés Budapest 9. kerületében a Határautónál minden eshetőségre tartogat megfelelő járművet, akár a vidéki országutakra, akár a zsúfolt nagyvárosi munkavégzésre keres megfelelő munkaeszközt.

Mit tartalmaz és mit nem a teherautó bérlés Budapest 9. kerületében?

A kiszabott bérleti díj minden esetben tartalmazza az adókat és a kötelező biztosítást, illetve napi 300 km futásteljesítményt. Az ezen feletti megtett kilométerekről egyedi árat állapítunk meg megegyezés alapján. Gépkocsijainkat minden esetben kifogástalan műszaki és esztétikai állapotban adjuk át a bérbevevő részére, a szükséges felszereléssel együtt, hogy a teherautó bérlés Budapest városában ne csak praktikus, de kényelmes élményt is nyújtson Önöknek.
A bérleti díjba nem tartoznak bele esetleges autópálya-, illetve parkolási díjak, és az üzemanyag költsége. Úgyszintén Önnek kell gondoskodnia a gumijavításról. Ha pedig a bérleti idő alatt parkolási-, vagy közlekedési szabályszegésből eredő bírságot rónak ki a járműre, azt is a bérlőnek kell megfizetnie.

RENAULT-MASTER-MAXI-2

Hogyan érhető el a teherautó bérlés Budapest IX. Kerületi telephelyünkön?

Határautó telephelye a Soroksári és a Határ út kereszteződésében, az OMV kúttal szemben található. Kiválóan megközelíthető autóval akár Budapest belvárosából, akár az M0-ás felől, de tömegközlekedéssel is eljuthat hozzánk. Tőlünk 200 méterre áll meg a 2B, a 3-as és 51-es villamos, de a 23-as, 23E, 66-os, 66B, 119-es és 166-os buszokkal is könnyen elérhetőek vagyunk. A teherautó bérlés Budapest 9. kerületében annyi előnnyel biztosan jár, hogy nem kell feltétlenül sofőrről gondoskodnia, aki elviszi azt az autót, amivel hozzánk érkeztek. A kiváló közlekedésnek hála érkezhet hozzánk busszal és villamossal, majd a bérelt járművel távozhat.

Hogy zajlik a teherautó bérlés Budapesten a Határautónál?

Nálunk a teherautó bérlés Budapest szívében azzal a fontos lépéssel kezdődik, hogy tisztázza, milyen célra, milyen paraméterekkel keres járművet. Hasznos, ha átgondolja, milyen árut, mekkora térfogattal és összsúllyal, esetleg milyen különleges igényekkel szállít. Hányszor szeretne fordulni? Inkább egy kompakt, jól parkolható járművet szeretne, amivel sok pontot érint, vagy inkább egy nagy raktérre van szüksége? Hány fő férjen el a járműben és mennyire legyen kényelmes a belső tér? Gyakran egész munkanapokat töltünk a gépjárművekben, így nem elhanyagolható szempont ez sem. Végezetül pedig azt is érdemes eldöntenie, mennyi időre szeretne bérleti szerződést kötni. Lefoglalhatja a járművet hosszútávra, vagy kipróbálhatja egy-egy megbízás teljesítésére. Ha bizonytalan, melyik jármű szolgálná az igényeit a leginkább, keressen minket, szívesen segítünk a választásban! Ezután a teherautó bérlés Budapest 9. kerületi telephelyünkön valósul meg. Itt szerződünk, és ugyanekkor át is adjuk Önnek a kiválasztott gépjárművet. Jó utat kívánunk!