• Opel Astra G 1,6 16V

  • Klíma
  • 2 légszák
  • Szervókormány
  • ABS
  • Elektromos ablakok
  • Elektromos tükrök
  • Rádiómagnó
  • Központi zár
  • Akár nettó 5.999 Ft/nap-tól!
  • A kölcsönzéshez telefonáljon most: 06 30 553 0063

  Opel Astra G 1,6 16V

  I. Bevezető: Az Opel Astra G 1,6 16V általános bemutatása

  Az Opel Astra G 1,6 16V a megbízhatóság és a stílusos dizájn tökéletes kombinációja. Ez az autó olyan egyedi jellemzőkkel rendelkezik, amelyek évtizedek óta a kompakt szegmens vezetőjévé teszik az Astrát. Az Opel márka hosszú története során kifejlesztett technológiákat és tervezési elemeket ötvözi az új Astra G-ben, amely az Opel márka legfontosabb értékeit képviseli: megbízhatóság, innováció és prémium minőség.

  Az Opel Astra G 1,6 16V egy prémium kompakt autó, amely minden szempontból megfelel a vásárlók igényeinek. 16 szelepes, 1,6 literes motorja rugalmas teljesítményt biztosít, míg kompakt méretei ellenére tágas utastérrel és kényelmi funkciókkal van felszerelve. Az Astra G kiváló választás mind a városi környezetben, mind hosszabb utazásokra, kombinálva a kényelmet, a teljesítményt és a gazdaságosságot.

  II. Méretek és Tömeg: Az Opel Astra G 1,6 16V kompakt méretei

  Az Opel Astra G 1,6 16V méreteit tekintve az autó kompakt kategóriába esik, ami ideálissá teszi a városi vezetést. Hosszúsága 4 110 mm, szélessége 1 709 mm és magassága 1 425 mm, amely méretei a könnyű parkolást és a navigálást teszik lehetővé szűk városi utcákban is. A tengelytáv 2 606 mm, ami kényelmes belső teret biztosít az utasoknak, míg a fordulóköre 11 méter, ami a városi környezetben is könnyű manőverezhetőséget eredményez.

  Az Opel Astra G 1,6 16V össztömege 1 205 kg, ami stabil és kiegyensúlyozott vezetési élményt biztosít. A hasznos teher 445 kg, amely a csomagtérben és az utastérben elhelyezhető csomagok és utasok súlyát jelenti. A csomagtér űrtartalma 370 liter, ami bőven elegendő a mindennapi használathoz, akár bevásárláshoz, akár hosszabb utazáshoz. Az üzemanyagtartály kapacitása 52 liter, amely hosszabb utak megtételére is elegendő.

  III. Kényelmi funkciók: Az Opel Astra G 1,6 16V kényelmi szolgáltatásai

  Az Opel Astra G 1,6 16V számos kényelmi funkciót kínál, amelyek hozzájárulnak a kellemes vezetési élményhez. Az autó klímaberendezéssel van felszerelve, amely az egész évben ideális hőmérsékletet biztosít az utastérben. A két elektromos ablak és az elektromos tükrök szintén növelik a kényelmet és a vezetés biztonságát, lehetővé téve a gyors és egyszerű beállításokat.

  A központi zár rendszer biztosítja az autó és a benne lévő tárgyak biztonságát. A szervókormány pedig könnyű és precíz kormányzást biztosít, ami különösen a városi környezetben hasznos. Az Opel Astra G 1,6 16V továbbá ABS-szel (blokkolásgátló rendszer) is rendelkezik, amely a fékezéskor segít megőrizni az ellenőrzést az autó felett és megakadályozza a kerekek blokkolását.

  V. Biztonsági funkciók: Az Opel Astra G 1,6 16V biztonsági szolgáltatásai

  Az Opel Astra G 1,6 16V számos biztonsági funkciót tartalmaz, amelyek mind a vezető, mind az utasok védelmét szolgálják. A két légzsák – az első utas és a vezető számára – jelentős védelmet nyújt baleset esetén, míg az ABS rendszer hozzájárul a fékezés biztonságához és hatékonyságához, különösen vészhelyzetekben vagy csúszós útfelületeken.

  Az elektromos ablakok és tükrök, valamint a központi zár rendszer tovább növelik az autó biztonságát, míg a szervókormány precíz irányítást és könnyű manőverezést biztosít. A rádió nem csak szórakozást nyújt, hanem lehetővé teszi a vezető számára, hogy értesüljön a legfrissebb közlekedési hírekről és információkról is.

  V. Összegzés: Az Opel Astra G 1,6 16V mint kiváló választás

  Összefoglalva, az Opel Astra G 1,6 16V kiváló választás a kompakt szegmensben. Megbízható és erős motorja, számos kényelmi és biztonsági funkciója, valamint tágas és jól megtervezett belső tere ideális választássá teszi mind a városi vezetéshez, mind hosszabb utakhoz. Az autó kompakt méretei, amelyekhez nagy csomagtartó és kényelmes utastér párosul, kivételes rugalmasságot és praktikumot biztosítanak. Emellett az Opel Astra G 1,6 16V elegáns dizájnja és prémium minősége teszi teljessé a vezetési élményt.

  Különösen érdemes megemlíteni az autó gazdaságosságát is. Az 1,6 literes, 16 szelepes motor hatékony üzemanyag-fogyasztást és kiváló teljesítményt biztosít, miközben a gépkocsi kompakt méretei és könnyű súlya hozzájárulnak a további gazdaságossághoz.

  Az ABS, a szervókormány és a két légzsák olyan biztonsági funkciók, amelyek növelik az utazás biztonságát és nyugalmát. Emellett a központi zár, az elektromos ablakok és tükrök, valamint a klíma kényelmi funkciók, amelyek tovább növelik az utazás élvezetét.

  Végül, de nem utolsósorban, az Opel Astra G 1,6 16V kiemelkedik az autóiparban a tartósságával és megbízhatóságával. A minőségi anyagokból készült belső tér és a jól megtervezett karosszéria hosszú élettartamot és tartós teljesítményt biztosít. Ezen túlmenően, az Opel márka hosszú ideje ismert a kiváló ügyfélszolgálatáról és az átfogó garanciális támogatásáról, ami további nyugalommal szolgál az autó tulajdonosai számára.

  Összefoglalva, az Opel Astra G 1,6 16V egy kiváló autó, amely ötvözi a minőséget, a kényelmet, a gazdaságosságot és a biztonságot, és minden igényt kielégít, legyen szó városi vagy országúti vezetésről.

  Opel Astra G 1,6 16V méret és tömeg

  Hosszúság: 4 110 mm
  Szélesség: 1 709 mm
  Magasság: 1 425 mm
  Tengelytáv: 2 606 mm
  Csomagtartó: 370 ℓ
  Saját tömeg: 1 205 kg
  Tengelytáv: 2 606 mm
  Tankméret: 52 ℓ
  Hasznos teher: 445 kg
  Fordulókör: 11 m

  Mégsem ezt az autót kereste? Kattintson az Autóbérlés menüpontra és válogasson a többi személyautónk között!