• Suzuki Ignis 1,3 GLX

  • Klíma
  • 2 légszák
  • Szervókormány
  • Központi zár
  • 2 elektromos ablakok
  • Elektromos tükrök
  • ABS
  • CD-s rádió
  • Akár nettó 5.499 Ft/nap-tól!
  • A kölcsönzéshez telefonáljon most: 06 30 553 0063

  Suzuki Ignis 1,3 GLX

  I. Bevezetés: A Suzuki Ignis 1,3 GLX – Kompakt Méret, Nagy Lehetőségek

  Az autóiparban ritkán találkozunk olyan járművel, amely kompakt méretei ellenére olyan sokoldalúságot kínál, mint a Suzuki Ignis 1,3 GLX. Ez a modell tökéletes példája annak, hogyan lehet egyszerre kompakt, mégis tágas, kényelmes és jól felszerelt autót tervezni. A Suzuki Ignis nem csak városi környezetben tökéletes választás, hanem hosszabb utakon is megállja a helyét, mindezt pedig kiváló ár-érték arány mellett.

  II. Kialakítás és műszaki jellemzők

  A Suzuki Ignis 1,3 GLX modellje azoknak szól, akik egy kompakt, de mégis tágas és jól felszerelt autót keresnek. A 955 kg saját tömegével és 1470 kg össztömeggel a Suzuki Ignis tökéletesen ötvözi a könnyű kezelhetőséget a megfelelő stabilitással. A jármű méretei – 1,605 mm szélesség, 1,565 mm magasság és 3,770 mm hosszúság – lehetővé teszik a könnyű parkolást és manőverezést, míg a 2,360 mm tengelytávja és a 10 m fordulási kör átmérője biztosítja a nagyszerű vezetési élményt.

  A Suzuki Ignis 1,3 GLX meglepően tágas belső térrel rendelkezik. A jármű 236 literes csomagtérrel rendelkezik, ami elegendő helyet biztosít a mindennapi bevásárláshoz vagy akár egy hétvégi kiránduláshoz is. Ezen túlmenően a hasznos teher kapacitása 515 kg, ami azt jelenti, hogy akár nagyobb terhet is képes szállítani.

  A Suzuki Ignis 1,3 GLX nem csak a belső tér tekintetében tűnik ki, hanem a felszereltségében is. Az autóban található klíma, 2 légszák, szervókormány, központi zár, 2 elektromos ablak, elektromos tükrök, ABS és CD-s rádió, ami mind hozzájárul a kényelmes és biztonságos utazáshoz.

  III. Motor és teljesítmény

  A Suzuki Ignis 1,3 GLX egy 1,3 literes motorral van felszerelve, amely tökéletes egyensúlyt teremt a teljesítmény és a gazdaságosság között. Az autó könnyű súlya és az erőteljes motor lehetővé teszi, hogy az Ignis gyorsan és hatékonyan reagáljon a vezető parancsaira, függetlenül attól, hogy városi környezetben vagy hosszabb utakon van-e. Az 1,3 literes motor megfelelő teljesítményt biztosít minden körülmények között, miközben gazdaságos üzemanyag-fogyasztást és alacsony CO2-kibocsátást is garantál, ami mind hozzájárul az Ignis fenntarthatósági profiljához.

  A motor teljesítményét és hatékonyságát tovább növeli a Suzuki Ignis 1,3 GLX kiváló sebességváltója, amely jól alkalmazkodik a motor karakterisztikájához. Ez biztosítja a zökkenőmentes és könnyed vezetési élményt, legyen szó városi környezetről vagy hosszabb utazásokról.

  IV. Biztonsági jellemzők

  A Suzuki Ignis 1,3 GLX egyik kiemelkedő jellemzője a magas szintű biztonság, amit a Suzuki márkának köszönhetően várhatunk el. Az autó 2 légszákot tartalmaz, amelyek a vezetőt és az első utast védelmezik egy esetleges ütközés esetén. A központi zár gondoskodik arról, hogy az autó ajtói mindig biztonságosan zárva legyenek, amíg az autó mozgásban van, megelőzve ezzel a váratlan nyitást.

  Ezen felül a Suzuki Ignis 1,3 GLX-ben található ABS (antiblokkoló rendszer) gondoskodik arról, hogy a fékrendszer a legkeményebb fékezési körülmények között is optimális teljesítményt nyújtson. Ez különösen hasznos olyan helyzetekben, amikor váratlanul kell megállni, vagy rossz útviszonyok között kell vezetni.

  Az elektromos tükrök lehetővé teszik a vezető számára, hogy gyorsan és egyszerűen beállítsa a külső tükröket, hogy a legjobb kilátást biztosítsa, míg a 2 elektromos ablak további kényelmet és könnyű kezelhetőséget kínál. Mindezek a jellemzők hozzájárulnak a Suzuki Ignis 1,3 GLX vezetője és utasai biztonságához.

  V. A Suzuki Ignis 1,3 GLX bérlése

  A Suzuki Ignis 1,3 GLX kiváló választás lehet azok számára, akik nem szeretnének hosszútávú kötelezettséget vállalni egy autó vásárlásával, de mégis szükségük van egy megbízható és jól felszerelt járműre. Az autóbérlés lehetővé teszi a rugalmasságot és a kényelmet, hiszen a bérlő csak addig fizet az autó használatáért, ameddig szüksége van rá.

  A Suzuki Ignis 1,3 GLX bérlésekor a bérlők az autó összes előnyét élvezhetik anélkül, hogy aggódniuk kellene a karbantartás, a biztosítás vagy az értékcsökkenés miatt. Ez az opció ideális választás lehet olyan személyek vagy cégek számára, akik ideiglenes járműre van szükségük, vagy csak ki szeretnének próbálni egy új autómodellt, mielőtt hosszú távú kötelezettséget vállalnának.

  Összefoglalva, a Suzuki Ignis 1,3 GLX egy kompakt méretű, mégis jól felszerelt és tágas autó, amely remek teljesítményt és kényelmet kínál. Bérléskor mind a jármű használatának előnyeit, mind a bérlés rugalmasságát élvezheti a bérlő.

  A Suzuki Ignis 1,3 GLX igazi gyöngyszem a kompakt autók piacán, ahol a magas felszereltség, a kompakt méret, a nagyszerű vezetési élmény és a megbízhatóság tökéletes egyensúlyban van. Akár városi közlekedésről, akár hosszabb utazásokról van szó, ez az autó kiváló választás lehet.

  Suzuki Ignis 1,3 GLX méretek és tömeg

  Saját tömeg 955 kg
  Össztömeg 1 470 kg
  Szélesség 1 605 mm
  Magasság 1 565 mm
  Hosszúság 3 770 mm
  Tengelytáv 2 360 mm
  Fordulási kör átmérője 10 m
  Üzemanyagtank 41 l
  Csomagtér térfogata 236 l
  Hasznos teher 515 kg