• Suzuki Swift 1,0 GL 5 ajtós

  • Központi zár
  • 2 Elektromos ablak
  • Elektromos tükrök
  • Rádiómagnó
  • 5 személyes
  • Akár nettó 4.499 Ft/nap-tól!
  • A kölcsönzéshez telefonáljon most: 06 30 553 0063

  Suzuki Swift 1,0 GL 5 ajtós

  I. A Suzuki Swift 1,0 GL 5 ajtós bemutatása

  A Suzuki Swift 1,0 GL 5 ajtós, az egyik legnépszerűbb modell a kisautók piacán, ami a Suzuki Swift család fontos tagja. A Swift már több mint négy évtizede az úton van, és ez a modell a hagyományokat ötvözi a modern technológiával. A 5 ajtós változat nagyobb rugalmasságot és kényelmet nyújt a használóinak, legyen szó családról, barátokról vagy üzleti úton lévő utasokról.

  A Suzuki Swift 1,0 GL 5 ajtós össztömege 1280 kg, amit a 775 kg saját tömeggel ellensúlyoz. Ez az arány jelentősen hozzájárul az autó stabilitásához és manőverezhetőségéhez. A szélessége 1590 mm, a magassága 1380 mm, a hosszúsága pedig 3845 mm, ami tökéletes méretű autót jelent a városi közlekedéshez.

  II. A Suzuki Swift 1,0 GL 5 ajtós műszaki jellemzői

  A Suzuki Swift 1,0 GL 5 ajtós kiváló műszaki jellemzőkkel büszkélkedhet. Az autó tengelytávja 2365 mm, ami ideális arányt teremt a belső tér és az autó teljes mérete között. Az üzemanyagtank kapacitása 40 liter, ami a Swift alacsony fogyasztásával kombinálva, nagyobb hatótávolságot biztosít.

  A Swift 1,0 GL 5 ajtós csomagtartója 226 literes térfogattal rendelkezik, ami elegendő helyet biztosít a bevásárlásokhoz, hétvégi utazásokhoz vagy akár egy rövid üzleti úthoz. Az autó hasznos teherbírása 505 kg, ami lehetővé teszi a nehéz csomagok vagy eszközök szállítását is.

  III. A Suzuki Swift 1,0 GL 5 ajtós kényelmi jellemzői

  A Suzuki Swift 1,0 GL 5 ajtós nem csak a műszaki paraméterei miatt vonzó. Az autó számos kényelmi funkcióval rendelkezik, ami még vonzóbbá teszi az autóvezetők számára. A központi zár és az elektromos ablakok alapfelszereltségnek számítanak, és a Swift modellben is megtalálhatóak. Ezek a funkciók nemcsak a kényelmet, hanem az autó biztonságát is növelik.

  Az elektromos tükrök lehetővé teszik a tükör könnyű beállítását, ami nagy segítséget jelent a vezetőnek parkoláskor vagy nagy forgalomban. A Swiftben található rádiómagnó pedig tökéletes hangzást biztosít az utazás során, ami hozzájárul az utazás élvezetéhez.

  Ezen felül az autó öt személy számára biztosít ülőhelyet. Ez azt jelenti, hogy a Swift tökéletes választás lehet egy család számára, vagy azoknak, akik gyakran szállítanak utasokat. Az öt ajtó pedig nagyban megkönnyíti az utasok beszállását és kiszállását.

  IV. A Suzuki Swift 1,0 GL 5 ajtós teljesítménye

  A Suzuki Swift 1,0 GL 5 ajtós dinamikus és hatékony teljesítményéről is ismert. A 1,0 literes motor halk működése ellenére is képes a városi forgalom dinamikájának követésére. Az alacsony üzemanyag-fogyasztás pedig csökkenti a fenntartási költségeket, ami a Swift egyik fő vonzereje.

  Emellett a Swift kiváló úttartása és agilis irányíthatósága teszi azt ideális választássá városi környezetben és szűk utakon is. A pontos kormányzás és az érzékeny fékrendszer hozzájárul a vezetési élményhez, és biztonságosabbá teszi az utazást.

  V. A Suzuki Swift 1,0 GL 5 ajtós bérlési lehetőségei

  Ha nincs szüksége saját autóra, de szeretne élvezni a Suzuki Swift 1,0 GL 5 ajtós nyújtotta előnyöket, akkor a bérlési lehetőségek ideális választás lehetnek. Az autóbérlés nem csak kényelmes, de gazdaságilag is előnyös lehet, különösen, ha csak alkalmanként van szüksége autóra.

  Az autóbérlés lehetővé teszi, hogy kiválassza az ön számára legmegfelelőbb modellt és kivitelt. Ezenkívül nincsenek fenntartási költségei, és nem kell aggódnia a javítási költségek miatt sem. Az autóbérlési cégek általában kínálnak biztosítási csomagokat is, így Ön nyugodt lehet abban, hogy minden helyzetben védelemben van.

  A Suzuki Swift 1,0 GL 5 ajtós bérleti díja általában napidíjas, hétvégi vagy hosszú távú bérlés esetén pedig kedvezményeket is kínálhatnak. Így az autóbérlés lehetővé teszi, hogy csak annyit fizessen, amennyit ténylegesen használ.

  Az autóbérlés kiváló megoldás lehet azok számára is, akik még nem döntötték el, milyen autót szeretnének vásárolni, vagy egyszerűen ki szeretnének próbálni egy új modellt. Egy Suzuki Swift 1,0 GL 5 ajtós bérlése lehetőséget nyújt arra, hogy testközelből ismerkedjen meg ezzel a kiváló autóval, mielőtt nagyobb beruházást hajtana végre.

  Suzuki Swift 1,0 GL Méretek és tömeg

  Saját tömeg 775 kg
  Össztömeg 1 280 kg
  Szélesség 1 590 mm
  Magasság 1 380 mm
  Hosszúság 3 845 mm
  Tengelytáv 2 365 mm
  Üzemanyagtank 40 l
  Csomagtér térfogata 226 l
  Hasznos teher 505 kg