• Suzuki Swift Sedan 1,3 16V GC

  • 2 légzsák
  • Központi zár
  • Elektromos tükrök
  • Vonóhorog
  • Rádiómagnó
  • Akár nettó 4.499 Ft/nap-tól!
  • A kölcsönzéshez telefonáljon most: 06 30 553 0063

  A Suzuki Swift típuscsalád számtalan variációja körül a 4 ajtós Sedan kivitek a legkedveltebb és a legkihasználhatóbb a családok körében. A kis kategóriába tartozó gépkocsi 5 személy részére is kényelmes utastérrel és hatalmas csomagtartóval büszkélkedhet. Modern, erőteljes 16 szelepes motorja megfelelő partner a tágas karosszéria mozgatásában, sebességváltója jól alkalmazkodik az erőforrás karakterisztikájához. A Swift, ahogyan a neve is sugallja, rendkívül fürge jármű. A típus hosszú évek óta a megbízhatóság, az igényesség és a hosszú élettartam megtestesítője.

  Suzuki Swift Sedan 1,3 16V GC: Igényes választás a családi autók között

  I. Bevezetés: A Suzuki Swift Sedan 1,3 16V GC bemutatása

  A Suzuki Swift Sedan 1,3 16V GC nem véletlenül vált olyan népszerűvé a családi autók piacán. Az autó négyajtós kivitelével, tágas utastérével, hatalmas csomagtartójával és kimagasló megbízhatóságával magára vonzza a figyelmet. A Swift Sedan nemcsak a családi szükségleteket szolgálja ki, hanem a dinamikus vezetési élményre vágyóknak is ideális választás, köszönhetően a 16 szelepes erőteljes motorjának.

  II. Műszaki jellemzők: Erőteljes motor és kiváló sebességváltó

  A Suzuki Swift Sedan 1,3 16V GC magas felszereltségű jármű. Egy modern, erőteljes 16 szelepes motor hajtja, amely megfelelő partnere a tágas karosszériának. A sebességváltó jól alkalmazkodik az erőforrás karakterisztikájához, és a gépkocsit dinamikus, mégis könnyed vezetési élményre tervezték.

  A motor és a sebességváltó harmonikus összhangja teszi a Swift Sedan-t olyan fürge járművé, amely minden helyzetben képes megállni a helyét. Akár a városi forgalomban, akár az autópályán, az autó képes a gyors és könnyed manőverezésre.

  III. Biztonsági jellemzők: 2 légzsák, központi zár, elektromos tükrök

  A Suzuki Swift Sedan nemcsak erőteljes motorjával, de kiemelkedő biztonsági felszereltségével is hódít. A modell alapfelszereltsége két légzsákot, központi zárat és elektromos tükröket tartalmaz.

  A légzsákok növelik a biztonságot ütközés esetén, míg a központi zár segítségével könnyedén nyithatók és zárhatók az ajtók. Az elektromos tükrök lehetővé teszik, hogy a vezető a kényelme és biztonsága érdekében állíthassa be a külső tükrök pozícióját.

  IV. Kényelmi jellemzők: Tágas utastér, hatalmas csomagtartó, vonóhorog

  A Suzuki Swift Sedan a kényelmi jellemzőket sem nélkülözi. A tágas utastér öt személy számára kínál kényelmes helyet, ami ideálissá teszi családi kirándulásokhoz és hosszabb utazásokhoz. A jármű hatalmas csomagtartója pedig rengeteg helyet biztosít a csomagok számára, így semmi sem akadálya annak, hogy a legtöbb szükséges holmit magukkal vigyék az utazás során.

  A csomagtartó 226 literes űrtartalmával az autó ideális választás a nagybevásárlásokhoz és hétvégi kirándulásokhoz. Továbbá, a vonóhorog segítségével még tovább bővíthető a jármű szállítókapacitása, ami a nagyobb méretű tárgyak szállításánál, vagy akár egy lakókocsi vontatásánál is nagyon hasznos lehet.

  V. Suzuki Swift Sedan: A megbízhatóság és hosszú élettartam megtestesítője

  A Suzuki Swift Sedan 1,3 16V GC a megbízhatóság és hosszú élettartam szimbóluma. Az autó több mint egy évtizedes múlttal rendelkezik a piacon, és az évek során bebizonyította, hogy képes ellenállni az idő próbájának. A Swift Sedan kiváló minőségű alkatrészei és a Suzuki márka általános hírneve is garancia a jármű megbízhatóságára.

  Ezen túlmenően, a Swift Sedan karbantartása sem jelent gondot. A modell széleskörű elterjedtségének köszönhetően a szervizek jól ismerik, és a szükséges alkatrészek könnyedén beszerezhetők.

  VI. Összegzés: A Suzuki Swift Sedan 1,3 16V GC a családi autók ideális választása

  Összefoglalva, a Suzuki Swift Sedan 1,3 16V GC minden olyan jellemzővel rendelkezik, ami egy családi autótól elvárható: tágas és kényelmes utastérrel, nagy csomagtartóval, erős és megbízható motorral, valamint kiemelkedő biztonsági felszereltséggel. Mindezek mellett a jármű hosszú élettartama, könnyű karbantarthatósága és a Suzuki márkával járó megbízhatóság teszi a Swift Sedan-t az ideális választássá a családi autók között.

  Az autó minden szempontból kielégíti a családok szükségleteit, legyen szó a mindennapi használatról, hosszú utazásokról, vagy akár a városi forgalomról. A Suzuki Swift Sedan 1,3 16V GC hozza a megszokott Suzuki minőséget, de emellett még többet is nyújt: egy autót, ami minden helyzetben a család szolgálatában áll. Az autókölcsönzéshez kérjük, keressen minket telefonon!