• Citröen Jumper Maxi 2,8 HDI zárt furgon bérlés

  • Klíma
  • Elektromos ablakok
  • Központi zár
  • Elektromos tükrök
  • Légzsák
  • 3 személyes
  • Raktér méretei: 335x180x190 cm
  • Raktér űrtartalma: 11,5m³
  • Szállítható raklapok: 4 raklapos
  • Terhelhetőség: 1.555 kg
  • Bérlés ára: akár nettó 14 999 Ft/nap-tól
  • Olcsó kisteherautó bérlés: 06 30 553 0063

  A Citroen Jumper több nagy európai autógyártó cég közös fejlesztésének a gyümölcse, aminek eredményeként egy igen kiforrott, sokcélú típuscsalád jött létre. Európa szerte elterjedtek a típus különböző változatai, csukott karosszériás hosszított magasított példányival sokszor találkozhattunk kontinensünk útjain. 1,5 tonna teherbírása és tágas raktere sokféle feladat ellátására teszi alkalmassá. Kiforrott, erős motorja és közismert megbízhatósága különösen gazdaságossá és biztonságossá teszi a vele való fuvarozást. Kényelmi és biztonsági felszereltségei a vezető és utasai számára kellemesebbé teszik a hosszú utazásokat.
  Teherautó bérlés Budapest

  Citroën Jumper Maxi 2,8 HDI zárt tehergépkocsi: A hosszú távú szállítás mestere, bérlési lehetőségekkel

  I. Bevezetés

  A Citroën Jumper Maxi 2,8 HDI zárt tehergépkocsi több mint csak egy átlagos kisteherautó – ez egy valódi munkagép, amely minden szállítási feladatot elvégez. Teljesítményének, funkcionalitásának és kényelmi szolgáltatásainak köszönhetően a Jumper Maxi ideális választás a vállalkozások számára. Továbbá, a bérlési lehetőségeknek köszönhetően, az ilyen típusú járművekhez való hozzáférés még soha nem volt ilyen egyszerű és költséghatékony.

  II. A Jumper Maxi kényelme és biztonsága

  A Citroën Jumper Maxi 2,8 HDI tehergépkocsiban a kényelem és a biztonság együttesen jelenik meg, ami hosszú utak esetén is ideális körülményeket teremt a vezető és az utasok számára. A klimatizáló rendszer biztosítja a kellemes hőmérsékletet minden időjárási körülmények között, míg az elektromos ablakok és tükrök tovább növelik a kényelmet. A központi zárrendszer a biztonság érzetét adja, míg a légzsákok védik az utasokat esetleges balesetek esetén.

  III. Raktér és terhelhetőség

  A Citroën Jumper Maxi 2,8 HDI hatalmas raktérrel rendelkezik, ami 11,5m³-es űrtartalmat biztosít. A raktér méretei – 335 cm hosszúság, 180 cm szélesség és 190 cm magasság – lehetővé teszik a nagy térfogatú rakományok szállítását. Emellett a Jumper Maxi akár négy raklapnyi árut is képes szállítani, ami különösen hasznos a nagyobb vállalkozások számára. A jármű kiemelkedő terhelhetőséggel rendelkezik, melynek köszönhetően akár 1.555 kg rakományt is képes mozgatni.

  IV. Bérlési lehetőségek

  A Citroën Jumper Maxi 2,8 HDI zárt tehergépkocsi bérlése rugalmasságot és gazdaságosságot jelent a vállalkozások számára. A bérlés lehetővé teszi a legmodernebb járművekkel való rendelkezést anélkül, hogy nagy beruházást kellene tenni. Ez különösen előnyös a szezonális munkák, projektalapú munkák vagy időszakosan megnövekedett szállítási igények esetén. Továbbá, a bérleti díj gyakran magában foglalja a jármű karbantartását és szervizelését, így a vállalkozásoknak nem kell aggódniuk a jármű fenntartási költségei miatt.

  V. Összefoglalás

  A Citroën Jumper Maxi 2,8 HDI zárt tehergépkocsi az ideális választás minden vállalkozás számára, amely nagy teljesítményű, megbízható és kényelmes kisteherautót keres. A Jumper Maxi nagyszerű raktérkapacitása, erős terhelhetősége és kényelmi jellemzői mind hozzájárulnak ahhoz, hogy ez a modell kiemelkedjen a piacon. A bérlési lehetőségek további előnyöket nyújtanak, így a vállalkozások számára ez a modell valóban a legjobb választás.