• Fiat Ducato 2,0 JTD zárt tehergépkocsi bérlés

  • Légzsák
  • CD-s Rádió
  • 3 személyes
  • Raktér méretei: 250x180x155 cm
  • Raktér űrtartalma: 7m³
  • Szállítható raklapok: 3 raklapos
  • Terhelhetőség: 1.125 kg
  • Bérlés ára: akár nettó 12 999 Ft/nap-tól
  • A kölcsönzéshez telefonáljon most:
   06 30 553 0063

  Fiat Ducato 2,0 JTD: Az üzleti szállítás hatékony és megbízható társa

  I. A Fiat Ducato 2,0 JTD mérnöki tervezésének alapjai

  Az autóiparban a nevek gyakran összefonódnak a megbízhatósággal és az innovációval. A Fiat márka nem kivétel ez alól, különösen amikor a teherautóikról beszélünk. A Fiat Ducato 2,0 JTD zárt tehergépkocsi a szállítási és logisztikai ágazat egyik igazi csúcspontja. A motor hatalmas ereje és gazdaságossága, valamint a kiváló hasznos teherbírása teszi a Fiat Ducato 2,0 JTD-t kiváló választássá szállítási célokra. A Fiat mérnökei figyelembe vették a különféle üzleti igényeket, és egy olyan járművet terveztek, amely tökéletesen alkalmazkodik az adott feladatokhoz.


  II. Kényelmi jellemzők a Fiat Ducato 2,0 JTD-nél

  Minden vezetési élmény szerves részét képezik a kényelmi funkciók, és a Fiat Ducato 2,0 JTD ezen a területen sem okoz csalódást. A légzsákok biztonságot nyújtanak a vezetőnek és az utasoknak, míg a CD-s rádió lehetővé teszi, hogy az utazás közben is hallgathassuk kedvenc zenéinket vagy éppen a legfrissebb híreket. A Ducato 2,0 JTD egy 3 személyes jármű, ami azt jelenti, hogy könnyedén elszállíthatja a csapatát a munkahelyre anélkül, hogy több járművet kellene fenntartania.


  III. Funkcionalitás és teljesítmény: A Fiat Ducato 2,0 JTD raktér és terhelhetőség

  A Fiat Ducato 2,0 JTD lenyűgöző, 7 m³-es raktérrel rendelkezik, amely a 250 cm hosszú, 180 cm széles és 155 cm magas raktér méreteivel kiválóan alkalmas a különböző méretű és alakú áruk szállítására. Ez a jármű akár három raklapnyi árut is képes szállítani, és terhelhetősége meghaladja az 1.125 kg-ot. Ez a kombináció a kényelem és a funkcionális tervezés, valamint a kiemelkedő teljesítmény a kulcsa annak, hogy a Ducato 2,0 JTD kiváló választás legyen számos iparágban, a gyártástól a kiskereskedelemig.


  IV. A Ducato 2,0 JTD bérlési lehetőségei

  Bérlés esetén a Fiat Ducato 2,0 JTD további előnyökkel is rendelkezik. A járművet hosszú távra ki lehet bérelni, így a vállalkozások rugalmasan tudják kezelni a saját szállítási igényeiket. A bérlés során nincs szükség arra, hogy a cég saját maga viselje a jármű karbantartási és javítási költségeit, ezeket a bérlési díj fedezni fogja. Ezenkívül a bérleti díj gyakran adólevonható költségként számolható el, ami további pénzügyi előnyt jelent. A Határ Autó weboldalán további információk találhatók a bérlési lehetőségekről.


  V. Összefoglalás

  A Fiat Ducato 2,0 JTD zárt tehergépkocsi ideális választás azoknak a vállalkozásoknak, amelyek megbízható, erős és sokoldalú szállítóeszközt keresnek. Kiváló teljesítménye, kényelmi jellemzői és gazdaságos üzemeltetése mellett a bérlési lehetőségek széles skálája teszi ezt a járművet kiváló választássá minden vállalkozás számára. További információért és bérlési lehetőségekért hívjon minket!