• Fiat Ducato Maxi 2,8 JTD alvázas, dobozos teherautó bérlés

  • Légzsák
  • CD-s rádió
  • 3 személyes
  • Raktér méretei: 430x204x208 cm
  • Raktér űrtartalma: 18,2m³
  • Szállítható raklapok: 8 raklapos
  • Terhelhetőség: 1.400 kg
  • Felirat nélkül
  • Bérlés ára: akár nettó 17 999 Ft/nap-tól
  • A teherautó kölcsönzéséhez hívja: 06 30 553 0063

   

  Fiat Ducato Maxi 2,8 JTD alvázas, dobozos tehergépkocsi: A szállítási megoldások új szintje, bérlési lehetőségekkel

  I. Bevezetés

  A Fiat Ducato Maxi 2,8 JTD alvázas, dobozos tehergépkocsi rendkívül népszerű választás a piaci szegmensben, köszönhetően kiváló műszaki jellemzőinek és többfunkciós felhasználhatóságának. Felirat nélküli kialakítása révén, a jármű a bérlő vállalkozásának megjelenését tükrözi, ezáltal növelve a márkaismertséget. Különböző bérlési lehetőségek állnak rendelkezésre, hogy a szállítási igényeket optimálisan lehessen kezelni.

  II. Kényelem és biztonság a Fiat Ducato Maxiban

  A Fiat Ducato Maxi 2,8 JTD alvázas, dobozos tehergépkocsiban a kényelem és biztonság kombinálódik. A járműben található légzsák és a CD-s rádió hozzájárulnak a kellemes utazási élményhez. Ezen túlmenően, a jármű három személyes, ami a csapatszállítás szempontjából is hasznos. A jármű minőségi alkatrészekből készült, így hosszútávú, megbízható teljesítményt garantál. Bérlés esetén a szervizelés és a karbantartás a bérbeadó feladata, így a bérlőknek csak a jármű használatára kell koncentrálniuk.

  III. Raktér és terhelhetőség

  A Fiat Ducato Maxi 2,8 JTD alvázas, dobozos tehergépkocsi a nagy méretű raktérének és kiváló terhelhetőségének köszönhetően kiválóan alkalmas a nagyobb mennyiségű áru szállítására. A raktér méretei – 430 cm hosszúság, 204 cm szélesség és 208 cm magasság – biztosítják, hogy a jármű képes legyen akár 8 raklapnyi árut is szállítani. A jármű terhelhetősége 1.400 kg, ami megfelel a legtöbb szállítási feladatnak. A raktér összesen 18,2m³-es űrtartalmú, így a legkülönbözőbb méretű és formájú rakományok is könnyen szállíthatók.

  IV. Bérlési lehetőségek

  A Fiat Ducato Maxi 2,8 JTD alvázas, dobozos tehergépkocsi bérlése számos előnnyel jár. Egyrészt a vállalkozások időben és költségben rugalmas megoldást találnak a szállítási igényeikre, mivel a bérleti díj magába foglalja a szerviz és karbantartási költségeket is. A bérlés lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy a legmodernebb járművekkel rendelkezzenek, anélkül, hogy hosszú távú beruházást kellene tenniük. A jármű bérlése ideális megoldás lehet olyan esetekben is, amikor a cégeknek csak időszakosan van szükségük nagyobb szállítási kapacitásra, például a szezonális keresleti csúcsok idején.

  V. Összegzés

  A Fiat Ducato Maxi 2,8 JTD alvázas, dobozos tehergépkocsi minden szállítási igényt képes kielégíteni, akár nagy mennyiségű áru szállításáról is legyen szó. Kényelmi és biztonsági jellemzői, valamint a hatalmas raktérkapacitás és terhelhetőség egyedülállóvá teszik a szegmensben. A bérlési lehetőségek rugalmassága és költséghatékonysága további értéket ad a modellhez, így vállalkozások számára igazán vonzó választási lehetőséget kínál.