• Fiat Ducato Maxi 2,8 JTD zárt teherautó bérlés

  • Központi zár
  • Rádiómagnó
  • Légzsák
  • 3 személyes
  • Raktér méretei: 335x180x190 cm
  • Raktér űrtartalma: 11,5m³
  • Szállítható raklapok: 4 raklapos
  • Terhelhetőség: 1.430 kg
  • Bérlés ára: akár nettó 14 999 Ft/nap-tól
  • A kölcsönzéshez telefonáljon most: 06 30 553 0063

  A Fiat Ducato mára már fogalommá vált a kisáruszállítók körében. Több évtizedes tapasztalatok és fejlesztés alapján lett az, ami, egy igazán robusztus, megbízható, sokoldalúan használható szállító jármű, ami akár a helyi városi áruterítésre, kiszállításra, akár a nemzetközi hosszú távú szállítási feladatok elvégzésére is kiválóan alkalmas. A zárt karosszériás legnagyobb kivitel három személyt és több mint 11 köbméter árut tud célba juttatni. Motorja igen takarékos és megbízható közös csöves turbodiesel, visszafogott üzemanyag fogyasztással és temperamentumos menetteljesítményekkel. Elsőkerékhajtásos kialakítása szavatolja, hogy legkiélezettebb helyzetekben is megállja a helyét és célba juttassa terhét és utasait.
  Kisteherautó kölcsönzés Budapest

  A Fiat Ducato Maxi 2,8 JTD Zárt Tehergépkocsi: Optimalizálja Munkafolyamatait a Rugalmas Bérlési Lehetőségekkel

  I. Bevezető

  A Fiat Ducato Maxi 2,8 JTD zárt tehergépkocsi olyanok számára készült, akik nagy raktérrel és kiváló teherbírással rendelkező, mégis gazdaságos járművet keresnek. A bérlési opciók rugalmassága és gazdaságossága biztosítja, hogy a Ducato Maxi mindig akkor legyen rendelkezésére, amikor szüksége van rá, és akkor nem, amikor nem. Hatékony munkavégzés, kényelem és megbízhatóság jellemzi ezt a járművet, ami a szállítási és szolgáltatási szektorban dolgozó vállalkozások számára ideális.

  II. Dizájn és kialakítás

  A Fiat Ducato Maxi 2,8 JTD letisztult és funkcionális formatervezése egyszerűvé és gyorsá teszi a rakodást. A jármű bérlése során megőrizheti az autó külsejét és belső tisztaságát, amely hozzájárul a vállalkozás professzionalizmusának megjelenítéséhez. Ezen túlmenően, a Ducato Maxi kiváló belső ergonómiája kényelmes környezetet biztosít a vezetőnek és a két utasnak egyaránt.

  III. Műszaki jellemzők

  A 2,8 JTD motor erős teljesítményt nyújt a legnehezebb szállítási feladatok elvégzése során is. A biztonsági jellemzők között találhatóak a légzsákok és a központi zár, amelyek mind a bérlés időtartama alatt a rendelkezésére állnak. Mindezek a tulajdonságok biztosítják, hogy a Ducato Maxi mindig megbízható és hatékony választás legyen, függetlenül attól, hogy milyen szállítási feladatokkal néz szembe.

  IV. Felszereltség és kényelem

  A Fiat Ducato Maxi 2,8 JTD számos kényelmi és biztonsági funkcióval van felszerelve. A rádiómagnó teszi a hosszú utakat élvezetessé, míg a központi zár biztonságot nyújt. A bérlés során hozzáférhet ezekhez a kiváló minőségű felszerelésekhez, anélkül, hogy saját járművet kellene vásárolnia. A Ducato Maxi a szállítás és a szolgáltatás szektorban dolgozók számára ideális választás.

  V. Raktérkapacitás és terhelhetőség

  A Fiat Ducato Maxi 2,8 JTD kivételes raktérkapacitását és terhelhetőségét figyelembe véve, ez a jármű minden szempontból ideális választás a nagyobb szállítási feladatokra. A bőséges, 11,5m³-es raktértérfogat és az 1430 kg-os terhelhetőség lehetővé teszi, hogy akár négy raklapot is szállítson egyszerre. Mindez a bérlés rugalmasságával és kényelmével párosul, ami a Ducato Maxit ideális választássá teszi a nagy volumenű szállítási feladatokra.

  VI. Összefoglalás

  A Fiat Ducato Maxi 2,8 JTD zárt tehergépkocsi a bérlés során biztosítja, hogy a vállalkozása mindig a lehető leghatékonyabban tudja ellátni a szállítási feladatait. A nagy raktérkapacitás, a kiváló terhelhetőség, a modern biztonsági funkciók és a kényelmes belső tér mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a Ducato Maxi a piacon bérelhető legjobb kisteherautók közé tartozzon. Bármilyen szállítási feladattal szembesül, a Fiat Ducato Maxi a tökéletes választás.