• Fiat Ducato Maxi 2,8 JTD platós, ponyvás teherautó bérlés

  • Légzsák
  • Ködlámpák
  • CD-s rádió
  • 3 személyes
  • Elhúzható ponyva
  • Raktér méretei: 390x203x220 cm
  • Raktér űrtartalma: 17,4m³
  • Szállítható raklapok: 7 raklapos
  • Terhelhetőség: 1.375 kg
  • Felirat nélkül
  • Bérlés ára: akár nettó 17 999 Ft/nap-tól
  • A teherautó kölcsönzéséhez hívja: 06 30 553 0063

  A Fiat Ducato név Európában fogalommá vált a kisáruszállító tehergépkocsik körében. Ezen belül is szakmai berkekben a 2006-ig gyártott sorozatot tartják a legkiforrottabb, legmegbízhatóbb, legrobosztusabb szériának. Számtalan variációban készült jó néhány éven keresztül, többek között platós-ponyvás kialakításban is. Ennél a változatnál az egyébként is szilárd alváz egy igen erős és teherbíró segédalvázat kapott, ez tartja az egész platót, amely imponáló méretekkel rendelkezik.

  A raktér magassága is tetemes, így tekintélyes űrtartalmú árut tud magába fogadni. A plató oldalfalai könnyű és erős speciális alumínium profilokból készültek, és körben lenyithatók vagy könnyen leemelhetők. A ponyvatartó keret stabil acél vázszerkezet, a ponyva erős, jól rögzíthető, esztétikus és az egyik oldalon végig elhúzható – ezzel könnyítve a rakodást.

  A gépjármű műszakisága a már megszokott és jól bevált elemekből tevődik össze, az erős diesel motorból, az elnyűhetetlen erőátviteli rendszerből, a hatásos fékrendszerből és a kiforrott futóműből.

  Platós teherautó kölcsönzés Budapest

   

  Fiat Ducato Maxi 2,8 JTD platós, ponyvás tehergépkocsi: A rugalmas szállítási igények megoldása, bérlési lehetőségekkel

  I. Bevezetés

  A Fiat Ducato Maxi 2,8 JTD platós, ponyvás tehergépkocsi a piac egyik legmegbízhatóbb és legképesebb modellje, mely szállítási igények széles skálájához tud igazodni. Felirat nélkül jelenik meg, ami lehetővé teszi a cégeknek, hogy saját márkajegyeiket, logóikat alkalmazzák a járművön. Ezzel a bérlés során, a tehergépkocsi a cég saját járművének látszódik, erősítve a vállalkozás image-ét.

  II. A Ducato Maxi kényelme és biztonsági szolgáltatásai

  A Fiat Ducato Maxi 2,8 JTD platós, ponyvás tehergépkocsi kényelmi és biztonsági jellemzői a sofőrök és az utasok számára egyaránt fontosak. A járműben található légzsák, CD-s rádió és ködlámpák hozzájárulnak a kellemes és biztonságos utazási élményhez. A gépkocsi három személyes, ami alkalmassá teszi a közös utazásokhoz. Ezen túlmenően a Ducato Maxi kiváló minőségű alkatrészekből készül, melyek hosszú élettartamot és megbízható teljesítményt garantálnak. A bérlés ideje alatt is a járművek szervizelése és karbantartása a bérbeadó feladata, így a bérlőknek nem kell ezzel foglalkozniuk.

  III. Raktér és terhelhetőség

  A Fiat Ducato Maxi 2,8 JTD platós, ponyvás tehergépkocsi raktér mérete és terhelhetősége révén rendkívül sokoldalú. A raktér méretei – 390 cm hosszúság, 203 cm szélesség és 220 cm magasság – széles skálán lehetővé teszik a különböző méretű rakományok szállítását. A raktér összesen 17,4m³-es űrtartalmú, ami hatalmas mennyiségű áru szállítására ad lehetőséget. A teherautó terhelhetősége 1.375 kg, amely egyszerre akár hét raklapnyi áru szállítására is képes. A rakteret egy elhúzható ponyva védi, amely megvédi a szállított árut az időjárási viszontagságoktól, ugyanakkor gyors és egyszerű hozzáférést biztosít a rakományhoz.

  IV. Bérlési lehetőségek

  A Fiat Ducato Maxi 2,8 JTD platós, ponyvás tehergépkocsi bérlése számos előnnyel jár. A vállalkozások időben és költségben rugalmas megoldást találnak a szállítási igényeikre, mivel a bérleti díj magába foglalja a szerviz és karbantartási költségeket is. A bérlés lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy a legmodernebb járművekkel rendelkezzenek, anélkül, hogy hosszú távú beruházást kellene tenniük. A jármű bérlése ideális megoldás lehet olyan esetekben is, amikor a cégeknek csak időszakosan van szükségük nagyobb szállítási kapacitásra, például a szezonális keresleti csúcsok idején.

  V. Összefoglalás

  A Fiat Ducato Maxi 2,8 JTD platós, ponyvás tehergépkocsi ideális választás mind a mindennapi feladatok, mind a nagyobb szállítási igények esetén. Kiváló kényelmi és biztonsági jellemzői, valamint hatalmas raktérkapacitása és terhelhetősége révén ez a modell minden szállítási igényt képes kielégíteni. A bérlési lehetőségek rugalmassága és költséghatékonysága további értéket ad a modellhez, így vállalkozások számára igazán vonzó választási lehetőséget kínál.