• Renault Master 2,5 DCI Maxi zárt, EXTRA MAGAS teherautó bérlés

  • Központi zár
  • Rádiómagnó
  • 3 személyes
  • Riasztó
  • Extra magas kivitel
  • Raktér méretei: 370x173x215 cm
  • Raktér űrtartalma: 13,7m³
  • Szállítható raklapok: 5 raklapos
  • Terhelhetőség 1.671 kg
  • Furgon kölcsönzés: 06 30 553 0063
  • Bérlés ára: akár nettó 14 999 Ft/nap-tól
  • Felirat nélkül

  A számtalan Renault Master variáció közül a legnagyobb és egyben a legkihasználhatóbb az L3, H3 kódokkal jellemezhető kombináció, vagyis a leghosszabb és extra magas kivitel. Tekintélyes terjedelmű és tömegű szállítmányt tud elnyelni hatalmas rakodótere, erőteljes közös csöves Diesel motorja és hozzá jól illeszkedő sebességváltója pedig gondoskodik a nehéz terhek megfelelő dinamikus mozgatásáról. Egyszerű technikája, megbízható takarékossága kiemelkedő. Kialakítása, alacsony raktér padlószintje lehetővé teszi, hogy kézzel és gépi erővel is könnyen, gyorsan rakodható, és rövid idő alatt indulhat útjára, a szállítási feladatok gyors megoldására.
  Teherautó bérlés

  Renault Master 2,5 DCI Maxi Extra Magas: Az üzleti szállítás mesteri módja

  I. A Renault Master 2,5 DCI Maxi Extra Magas: Többletteret kínálva

  A Renault Master 2,5 DCI Maxi Extra Magas, a vállalkozások számára egy újabb, nagyobb kapacitású és rendkívül megbízható szállítási megoldást kínál. Az Extra Magas változat minden eddiginél nagyobb belső térfogatot biztosít, a hagyományos Maxi modellekkel szemben. Ezzel a változattal a Renault tovább bővíti a Master család képességeit, hogy igazodjon a szállítási igények növekedéséhez és változásához.

  II. Kényelem és biztonság: A Renault Master 2,5 DCI Maxi Extra Magas jellemzői

  A Renault Master 2,5 DCI Maxi Extra Magas a vezetők és az utasok számára is kiváló kényelmet kínál. Az elektromos ablakok, a központi zár és az elektromos tükrök, valamint a 6 sebességes váltó, mind a kényelem érzetét fokozzák az utazás során. Biztonsági fronton pedig a légzsák és az ABS rendszer gondoskodik az utasok védelméről.

  III. A Renault Master 2,5 DCI Maxi Extra Magas teljesítménye és funkciói

  A Renault Master 2,5 DCI Maxi Extra Magas jelentős raktért kínál, ami lehetővé teszi nagyobb és/vagy magasabb rakományok szállítását. A raktér dimenziói és a terhelhetőség az egyedi szállítási igények széles skáláját képes kielégíteni. Az Extra Magas modell tökéletes választás olyan tevékenységekhez, mint a bútorszállítás, műszaki berendezések szállítása, vagy bármely más tevékenység, ahol a szokásosnál nagyobb belső térre van szükség.

  IV. A Renault Master 2,5 DCI Maxi Extra Magas bérlési lehetőségei

  A Renault Master 2,5 DCI Maxi Extra Magas bérbeadása jelentős előnyöket kínál a vállalkozások számára. A jármű bérlése lehetővé teszi a vállalkozásoknak, hogy rugalmasan kezeljék a szállítási kapacitásukat, és csak akkor fizessenek a használatért, amikor szükségük van rá. A bérleti díjak általában magukban foglalják a karbantartási és javítási költségeket, így a vállalkozásoknak nem kell aggódniuk a meglepetés költségek miatt. Ezen felül a járművek bérlése lehetővé teszi a vállalkozásoknak, hogy mindig a legújabb és a legjobban felszerelt járműveket használják. A bérlési költségek gyakran levonhatóak az adókból, ami további megtakarítást jelenthet. További információkért látogasson el a Határ Autó weboldalra.

  V. Összefoglalás

  A Renault Master 2,5 DCI Maxi Extra Magas tehergépkocsi remek választás a vállalkozások számára, amelyek nagy belső teret igénylő szállítási megoldást keresnek. A bérlési lehetőségekkel a vállalkozások rugalmasan kezelhetik szállítási kapacitásukat, és csak akkor fizethetnek, amikor szükségük van rá. A megbízhatóság, a teljesítmény, a kényelem és a bérlési lehetőségek együttese teszi a Renault Master 2,5 DCI Maxi Extra Magas tehergépkocsit az ideális választássá a vállalkozások számára. További információért és bérlési lehetőségekért keressen minket!