• Renault Master 2,5 DCI Zárt teherautó bérlés

  • ABS
  • Rádiómagnó
  • Légzsák
  • 2 személyes
  • Raktér méretei: 310x175x190 cm
  • Raktér űrtartalma: 10,3m³
  • Szállítható raklapok: 4 raklapos
  • Terhelhetőség: 1.399 kg
  • Bérlés ára: akár nettó 14 999 Ft/nap-tól
  • A kölcsönzéshez telefonáljon most: 06 30 553 0063

   

  A Renault Master napjainkra hozzátartozik az európai városok utcaképéhez. Megszámlálhatatlan változatban róják az utakat, használóik megelégedésére. A közepes hosszúságú, magasított változat egy ésszerű kompromisszum eredménye. A rövidített tengelytávolság megkönnyíti a városokban szükséges manőverezést, ezzel együtt bőséges rakodótér áll a használók rendelkezésére. Robusztus szerkezete, időtálló technikája és egyszerű felszereltsége teszik különösen megbízhatóvá. Tágas utasfülkéje, az ülések közötti rakodórekesz -amely asztalkának is használható- komfortosság teszik a bennülőknek a mindennapi használatát. Motorja, erőátviteli rendszere lehetővé teszi a tempós de ugyanakkor takarékos közlekedést.
  Teherautó kölcsönzés Budapest

   

  A Renault Master 2,5 DCI Zárt Tehergépkocsi: A Bérlési Döntés, Amely Maximális Hatékonyságot Biztosít

  I. Bevezető

  A Renault Master 2,5 DCI Zárt Tehergépkocsi azok számára készült, akik szilárd és megbízható munkaeszközre vágynak, amely képes megbirkózni a legkülönfélébb szállítási feladatokkal. Ezt a modellt a bérlés révén könnyedén elérhetővé teheti maga számára, ami rugalmasságot és gazdaságos megoldást biztosít. A Master nemcsak erőteljes, de gazdaságos is, így az optimális választás lehet a legtöbb vállalkozás számára.

  II. Dizájn és kialakítás

  A Renault Master 2,5 DCI modern és célszerű kialakítása megkönnyíti a rakodást és a szállítást. A bérlés lehetőséget biztosít arra, hogy az autó csak akkor legyen a rendelkezésére, amikor arra szüksége van, így nem kell a tulajdonlással járó költségekkel foglalkoznia. Emellett a Master fejlett ergonómiai kialakítása kényelmes munkakörnyezetet teremt, ami hozzájárul a hatékony munkavégzéshez.

  III. Műszaki jellemzők

  A Master 2,5 DCI erős motorral rendelkezik, amely kiemelkedő teljesítményt biztosít a legnehezebb szállítási feladatok elvégzése során is. A Master modern technológiai megoldásokat alkalmaz, hogy biztonságos és kényelmes vezetést biztosítson. A bérlésnek köszönhetően, a Master mindig a legfrissebb szervizelést követően kerül a kezébe, így mindig megbízható munkaeszközzel dolgozhat.

  IV. Felszereltség és kényelem

  A Renault Master 2,5 DCI számos kényelmi és biztonsági funkcióval van felszerelve, amelyek hozzájárulnak a vezetés élményéhez és a munka hatékonyságához. A bérlés révén hozzáférhet ezekhez a kiváló minőségű felszerelésekhez, anélkül, hogy meg kellene vennie az autót. A Master minőségi kialakítása és kényelmi funkciói biztosítják, hogy a vezetők és a munkatársak egyaránt élvezhessék a munkát és az utazást.

  V. Használhatóság és kapacitás

  A Renault Master 2,5 DCI kiváló raktérkapacitása és terhelhetősége a kategória legjobbjai közé emeli. A bérlésnek köszönhetően, a Master tökéletesen alkalmazkodhat a vállalkozása igényeihez, legyen szó rövid távú projektről vagy hosszabb ideig tartó munkáról. A Master kiváló teljesítménye és használhatósága miatt, nemcsak a vállalkozások, hanem a magánszemélyek számára is ideális bérlési lehetőség.

  VI. Összefoglalás

  Ha olyan megbízható és hatékony kisteherautót szeretne bérelni, amely képes megbirkózni a legnehezebb szállítási feladatokkal, a Renault Master 2,5 DCI a tökéletes választás. A bérléssel rugalmasan igazodhat a vállalkozása igényeihez, miközben a Master modern dizájnját és kiváló felszereltségét élvezheti. A Renault Master az, ami a hatékonyság és a megbízhatóság közötti kapcsolatot képviseli a bérlési piac számára.